Tourne bobil

Vi har nå blitt forhandler av de populære Tourne by-bobilene.

Ta en titt på www.tourne-mobil.com  eller kontrakt oss for visning og prøvekjøring.

tourne gallery2

Litt om bilene:

TOURNE bobil - innovative og smarte løsninger, moderne systemer og mange andre fordeler som f.eks hybridvarme fra Webasto.

- spesielt egnet til vinterbruk (med samme EKSTREME isolasjon som brukes i Nordsjøen, Armacell)
- lys og moderne innredning
- dream4 system (4 sengeplasser)
- spennende utvendig design (børstet stål look)
- nøkkelferdig bil
- fullstendig isolert spillvannstank til vinterbruk av bilen, den er også oppvarmet av Webasto og oppvarmingen er regulerbar. (se bilder)
- moderne 2-lags vinduer - utmerket isolasjon - låsesystem som beskytter mot innbrudd

Bobilen er utviklet i samarbeid med norsk forhandler med tanke på å tilfredsstille behovet til norske kunder.
Litt om forskjellige systemer/løsninger finner du her:

Hybridvarme fra Webasto bruker diesel for å varme opp bilen og gir mange fordeler fremfor å bruke gass som oppvarming. Man slipper å bytte gassflasker i kulda, og man kan la varmen stå på mens man kjører. Systemet er brukervennlig, man trenger bare å fylle diesel på tanken. Dieselforbruket er målt til underkant av 4 liter per døgn ved 0 grader ute, og med innetemperatur på ca. 20 grader. Hybridløsningen er en kombinasjon av en diesel til luftvarmer og en gassdrevet varmtvannsbereder fra Whale. Hele systemet er energibesparende og effektivt. Gass brukes altså kun for koking og varmtvannstank.

Når det gjelder isolasjon, har Tourne den optimale løsningen. Isolasjon som brukes heter Armacell og er profesjonell cellegummi isolering med langvarig kondenskontroll. Brukes bl.a. under ekstreme forhold i Nordsjøen. Materialet har enestående isolasjonsevne og gode brannegenskaper. I tillegg er det svært lydisolerende, noe som gir mye bedre lydkomfort i bobilen.
Innredning i bilen er lys og trivelig med moderne detaljer. Treverket har utseende av hvitkalket eik. Det er laget av ripefritt materiale, og fremstår som meget slitesterkt. Dette er en stor fordel for barnefamilier.

Bilen er registrert med 4 sitteplasser og 4 sengeplasser. Dream4 System er en ny løsning i denne type bobil. Det er en dobbel seng bak i bilen med egen soveavdeling. I tillegg finnes det en dobbel seng foran i bilen som med enkle grep settes sammen. Det spesielle med senga foran er at den er komplett for 2 voksne og man slipper å bruke forseter som en del av senga. Det viser seg at den ofte brukte løsningen i denne type bobil er egnet kun for barn. Vår løsning gir bedre komfort og mulighet til soveplasser for 4 voksne.

Bad/toalett er egen enhet og stenger ikke for plassen i midtgangen. Skyvedørsløsning er elegant og plassbesparende
Kjøkkenplassen er praktisk og oversiktlig med benken som kan forlenges, skuffer med skuff i skuff system og innebygd demping. Innebygde vegghyller og uttrekkbare krydderholdere er standard og gjør matlagingen til en ekte opplevelse. Kjøleskapet er av siste generasjon. Det er spesialutviklet for denne typen bobil og har en perfekt passform. Det er lett tilgjengelig og plassert opp i høyda slik at man slipper å bøye seg ned for å hente maten. Kjøleskapet har en kraftfull 12V kompressor som gir imponerende kjøleegenskaper. Ventilasjon er integrert og innebærer at ingen utvendig ventilasjon kreves. Siden det er integrert lufting, slipper man å lage hull i karosseriet til lufting av kjøleskap. Dette minker faren for vann intrengning i bilen, da gasskjøleskap har store hull i karrosseriet til lufting. Kjøleskapet er meget stillegående, 32 dB(A) med mulighet for å sette på nattmodus og senke lydnivået ytterligere til 29 dB. Strømforbruket er økonomisk og gir større frihet med mindre behov for å besøke en campingplass eller annet oppstillingssted.

Bilen leveres nøkkelferdig, dvs at alt av utstyr er montert fra fabrikk. Sengene er utstyrt med spesielt tilpassede overmadrasser for bedre komfort og sengetøysett bestående av dyner og puter. Tekstilene er kvalitetsprodukter laget i bomullssateng og er standard på våre bobiler. (sengetøy er designet av finsk designer Terhi Laine, Studio Kelkka)

Når det gjelder utstyr som følger med bilen, så finner du et utvalg her:

- Hengerfeste
- Markise fra Thule
- Frontbøyle/Kufanger
- Blendegardiner i førerhuset
- Myggnett skyvedør
- USB uttak i bodel
- Gass alarm
- Radio/DAB
- Ryggekamera
- Elektrisk stigtrinn
- Automatisk klimaanlegg
- Cruise controll
- Isolert spillvannstank (oppvarmet av Webasto)
- Varmvannstank er Whale webasto hybrid. Tanken er 8 liters.
- Metallic
- Led lys i front
- Tilpassede sengesett foran og bak med overmadrasser for bedre komfort, til 4 sengeplasser (sengetøy er designet av finsk designer Terhi Laine, studio Kelkka)
- Svingbare stoler foran
- Bord kan forlenges med enkelt håndgrep, og du får sitteplass til 6 personer inne i bilen
- 3 takluker
- Integrerte lys inne i bilen som er mye sikrere ved kollisjoner, enn lys som stikker 10-12 cm ut fra f eks skap. (Disse kan lage store personskader ved kollisjoner)
- TV forberedelse
- 220V gulvarme
- 2 stk armlener på begge seter foran


En liten video på youtube finner du her:

https://www.youtube.com/watch?v=4DlioYNTA-M